AG Technics staat garant voor kwaliteit.Elektriciteit


AG Technics zorgt voor je totaalproject, dit gaat van kap -en slijpwerken, kabels trekken en aansluiten, zekeringskast voorzien en installeren, opmaken van schema's en de nodige keuring regelen tot het ophangen van verlichtingsarmaturen,...

Domotica
Domotica kan U het leven veel aangenamer maken, denk maar aan:
- wakker worden met vers gezette koffie
- thuiskomen in een lekker warm huis
- automatische verduistering
en dit allemaal vanop afstand te bedienen!
De prijs voor domoticasystemen hoeft niet duur te zijn, AG Technics heeft voor elk budget een gepast voorstel!

Verlichting
Het type van verlichting is belangrijk vanaf het begin. Welke type van armatuur, hangt af van de functie en ruimte waarover het gaat...
AG Technics helpt je graag verder.Sanitair


Van branddetectie tot databekabeling en netwerkbekabeling, tot bordenbouw. Van CV tot klimatisering en warmtepompen...
Ik ben Uw partner voor zowel volledig nieuwe installaties als het dagelijks onderhoud ervan. Natuurlijk rekening houdend met het energieverbruik en het budgettair aspect.
In samenspraak met de klant wordt een volledige installatie afgeleverd die voldoet aan de vooropgestelde bepalingen.
AG Technics is reeds 4 jaar een vaste onderaannemer bij een grote speler in de HVAC-wereld, waar budget en deadlines naleven de voornaamste vereisten zijn. Ook daar lever ik totale projecten af van bekabeling tot engineering...Centrale verwarming


Vandaag is milieuvriendelijk koelen, ventileren en verwarmen met hernieuwbare energie een must geworden. Door energie te besparen helpt u het klimaat, voorkomt u vervuiling en spaart u kostbare grondstoffen.

Bovendien is het ook goed voor uw portemonnee en kan u fiks besparen op uw energiekosten.
Wanneer u investeert in een energiezuinige woning, komt u in aanmerking voor een heel aantal premies en subsidies van verschillende overheden om uw nieuwe installatie te helpen financieren.Ventilatie


Om comfortabel en gezond te leven heeft men gemiddeld 20 kubieke meter verse lucht per uur nodig. Wanneer je woning onvoldoende verse lucht aanlevert, zal je dus steeds opnieuw dezelfde vuile lucht inademen.

In deze gevallen zal je beroep moeten doen op onder andere een automatische ventilatiesysteem dat verse lucht aanvoert en vervuilde lucht afvoert. Zo een systeem is aangeraden bij nieuwbouw en grondige renovaties, want een goed geïsoleerde woning zonder ventilatie zorgt voor heel wat ongemakken zoals vochtproblemen en schimmels.
Bij AG Technics kan je terecht voor alle vakkundige info en adviezen hieromtrent!


Zonnepanelen


Duizenden gezinnen willen niet meer afhankelijk zijn van de stijgende elektriciteitsprijzen en kiezen ervoor om hun eigen energie op te wekken door zonnepanelen te plaatsen, met ook het oog op het ecologisch aspect natuurlijk.

Bij AG Technics kan U rekenen op een deskundige installatie van uw zonnepanelen. Alleen indien deze correct worden geplaatst bent U zeker van een optimale werking en rendement van Uw installatie.